Cautare

5381 de rezultate pentru "accident rutier 05 01 2010 alba turda" (5.63 secunde)
Studiul si-a propus sa cunoasca perceptia conducatorilor auto fata de riscul rutier, comportamentul adoptat in trafic de acestia, precum si masurile pe care le apreciaza necesare pentru imbunatatirea traficului. ... Cei mai multi dintre soferi (85%) admit ca depasirea vitezei legale creste semnificativ riscul de accident.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania a lansat, joi, Cartea Alba - Economia Romaniei 2010. "Cartea Alba contine o opinie optimista, dar mult mai moderata decat a politicienilor, intrucat oamenii de afaceri trebuie sa aiba picioarele pe pamant.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
Biroul de Politica a Stiintei si Tehnologiei, de la Casa Alba, prin consilierul Phil Larson, a raspuns, pur si simplu, astfel:
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Si tot din aceeasi ratiune se naste Alba ca Zapada. ... Alba ca Zapada, adica Miscarea Populara, este o gaselnita buna. In timp ce toata lumea uraste din ce in ce mai mult Partidul Democrat, Alba ca Zapada poate deveni o speranta.
Se incearca victimizarea sociologului psihopat, ca sa i se puna covorul rosu catre Balaceanca, unde va resuscita, impreuna cu fata cu vanzarile anterioare, pe Alba-ca-Zapada. ... Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte. ... Deci Alba-ca-Zapada e decedata ante portas.
google-analytics.com